Receptek Főételek Tészta Libatepertős rakott tészta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl tejföl
5 dkg vaj (a formához)
1 csipet őrölt fekete bors
15 dkg trappista sajt
25 dkg penne
30 dkg fehérbab konzerv
10 dkg libatepertő
1 csipet ételízesítő

Leírás

A tésztát bő, sós vízben félpuhára, al dente főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejfölt és a megdarált libatepertőt, valamint babot. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, azután az egészet jól összekeverjük. A tésztát kivajazott, zsemlemorzsával meghintett formába töltjük, a tetejét elsimítjuk. Megszórjuk reszelt sajttal és középmeleg sütőben, 35-40 perc alatt megsütjük. Frissen, forrón kínáljuk, de másnap, hidegen is kitűnő.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4