Hozzávalók
1 dl forró víz
1 marék fűszersó
2 darab libahús
Leírás
A libamellen a zsíros részt beirdalom, és ezzel a felével lefelé, beleteszem a (már lecsöpögtetett, de nem megszárított) tálba. A másik oldalát sózom, borsozom, és kakukkfűvel ízesítem. Kb. 1 dl forró vizet öntök a mellek mellé a tálba, és lefedem alufóliával (én nem szeretem használni a pataki tetejét). Hideg sütőbe teszem, és 150 fokra állítom. 40 percig sütöm a libamelleket, majd ezután a levét leöntöm a tálból, csak egy nagyon picit hagyok belőle, a mellek alatt. Ezután kiveszem a sütőből, és hagyom kihűlni, majd hűtőben dermesztem. Tálaláskor vékonyan szeletelem, és friss salátával tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4