Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor

8 dkg cukor

2 kg alma

1 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

Az almát megpucoljuk, lereszeljük, és megszórjuk a cukorral, majd állni hagyjuk. Közben kinyújtjuk a leveles tésztát, 8 részre osztjuk, az egyik felüket néhány helyen bevagdossuk. Az almát kicsavarjuk, és lassan párolni kezdjük. A levét elkeverjük a vaníliás pudinggal. Amikor az alma megpárolódott, megszórjuk kevés őrölt fahéjjal és a vaníliás cukorral, majd ráöntjük az almalével elkevert pudingport. Sűrűre főzzük, kicsit kihűtjük, a tésztára kupacokat teszünk, a tészta széleit megkenjük tojással, és összehajtjuk. A széleket jól lenyomkodjuk. Kívülről is megkenjük tojással, majd előmelegített sütőben, pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4