Receptek Levesek Lencsefőzelék mustárral

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
1 pohár tejföl
3 darab babérlevél
½ zacskó lencse
1 kanál őrölt pirospaprika
2 kanál finomliszt (átszitált)

Leírás

Fél zacskó lencse. Dupla annyi vízben teáskanál só, pici vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3-4 babérlevél. 20 perc alatt puhává fő. 1 tejföl, 1,5 kanál liszt, nem egész kanál mustár teáskanál pirospaprika. Összemixelni. Miután felforr utána beleöntjük és főzzük még vele kicsit.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4