Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós-tejfölös pulykragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
30 dkg paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
70 dkg pulykacomb

Leírás

A szalonnát és a vöröshagymát vágjuk apró kockára, majd a szalonnát süssük pörcösre, és a zsírján pároljuk át a hagymát. A falatnyi darabokra metélt húst süssük át a szalonnás, hagymás zsiradékon. Kevés vizet aláöntve, pároljuk félpuhára. Keverjük bele a feldarabolt paprikát és paradicsomot, fűszerezzük meg, és főzzük készre. A végére, jó sűrű szaftja legyen. Tejföllel habarjuk be. Ízlés szerint, erőspaprikával is készíthetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4