Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós sertéstarja
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kg paprika
1 fej hagyma
1 kanál pirospaprika
10 dkg bacon
8 szelet sertés tarja
Leírás
A szalonnát kis kockára vágjuk és serpenyőben kisütjük a zsírját. Ezután leszűrjük és a fele zsiradékban átsütjük a kiklopfolt, sózott hússzeleteket. Vigyázzunk, hogy a hús ne száradjon ki. A szalonnából és a zsír másik feléből lecsót készítünk: A hagymát a zsiradékban megpirítjuk, majd rátesszük a felkarikázott (kockázott) paprikát, sózzuk, majd pár perc párolás után, beletesszük a felvágott paradicsomot is. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával. Egy kicsi vizet rakhatunk alá, hogy több szaftja legyen. Az elkészült lecsót ráöntjük a húsokra és összeforraljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4