Receptek Főételek Hal Lecsós halfilé

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 gerezd fokhagyma

5 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

5 darab paprika

1 csipet fehérbors

2 kanál pirospaprika

60 dkg halfile

1 csipet ételízesítő

Leírás

A alszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, majd rászórjuk a felaprított paprikát és paradicsomot. Fedő alatt megpároljuk, közben ízlés szerint fűszerezzük. Mielőtt kész lenne a lecsó, helyezzük vissza a halszeleteket, és pároljuk készre. Rizzsel, vagy burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4