Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirkeszárny
Hozzávalók
6 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
1 kevés Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
6 darab paprika
2 darab hagyma
1 kg csirkeszárny
2 kanál pirospaprika
1 kanál ételízesítő
1 kevés fokhagymakrém
Leírás
A csirkeszárnyakat megmossuk és pörköltnek elkészítjük. A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd beledobjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk az összevagdosott paradicsomot és zöldpaprikát, összekeverjük, majd még egyszer felforraljuk. Ezután a csirkepörköltet, az edény egyik oldalára tesszük, mellé a lecsót és a lábost rázogatva, összekeverjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4