Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirke szalonnával

Hozzávalók

1 dkg Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

10 dkg vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

8 dkg zsír

1 kg csirke

1 kk pirospaprika

3 darab zöldpaprika

5 dkg szalonna (füstölt)

Leírás

A zsírt megolvasztjuk, belehelyezzük a megtisztított, feldarabolt csirkét,majd fedő alatt félpuhára pároljuk. Közben a füstölt szalonnát apró, egyenletes kockákra vágjuk, félig kiolvasztjuk, megdinszteljük benne a vöröshagymát és felhasználásával lecsót készítünk, de a paprikát nem sütjük puhára, a paradicsomot csak előkészítjük, de nem tesszük bele. A félig megpuhult csirkét zsírjára sütjük,pirospaprikát adunk hozzá, belekeverjük a hagymás szalonnazsíron átsütött paprikát a paradicsomot, a csirkét, fűszerezzük sóval, ételízesítővel és puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4