Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós csirke szalonnával
Hozzávalók
1 dkg Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
10 dkg vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
8 dkg zsír
1 kg csirke
1 kk pirospaprika
3 darab zöldpaprika
5 dkg szalonna (füstölt)
Leírás
A zsírt megolvasztjuk, belehelyezzük a megtisztított, feldarabolt csirkét,majd fedő alatt félpuhára pároljuk. Közben a füstölt szalonnát apró, egyenletes kockákra vágjuk, félig kiolvasztjuk, megdinszteljük benne a vöröshagymát és felhasználásával lecsót készítünk, de a paprikát nem sütjük puhára, a paradicsomot csak előkészítjük, de nem tesszük bele. A félig megpuhult csirkét zsírjára sütjük,pirospaprikát adunk hozzá, belekeverjük a hagymás szalonnazsíron átsütött paprikát a paradicsomot, a csirkét, fűszerezzük sóval, ételízesítővel és puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4