Receptek Levesek Lebbencs leves

Hozzávalók

2 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 l víz

1 fej vöröshagyma

30 dkg burgonya

10 dkg füstölt szalonna

8 dkg tészta (kocka)

1 tk pirospaprika

2 tk ételízesítő

Leírás

A krumplit, hámozás után, apró kockákra vágom. A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm (bacon esetében pici olajat is teszek alá). A pirított szalonnát szűrőkanállal kiveszem és félrerakom. A megmaradt zsírban megpirítom a tésztát (úgyis megduzzad). Akkor jó, ha szép halványbarnák. Hozzáteszem a nagyon apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítom, majd a tűzről levéve, hozzáadom a pirospaprikát. Felöntöm meleg vízzel, megfűszerezem, beleteszem a krumplit és a sült szalonnakockákat. Forrás után, takarékon főzöm, kb. fél órát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4