Receptek Főételek Hal Lazacos-spenótos tekercs feta sajttal
Hozzávalók
500 g lazac
4 darab tortilla
150 g feta sajt
1 csipet
1 csipet bors
1 adag szerecsendió
1 kanál olívaolaj
1 kanál citromlé
A mártáshoz:
180 g tejföl
1 kanál citromlé
1 kanál kapor
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
2
A tortillákat kenjük ki olajjal.
3
Szedjük 4 darabra a lazacot, sózzuk meg, öntsünk rá citromlevet.
4
Villával törjük össze a feta sajtot, keverjük össze a spenóttal. Adjunk hozzá egy pici sót és borsot.
5
Tegyük a lazacot a tortillára.
6
A spenótos-sajtos keveréket osszuk 4 részre és töltsük meg vele a tortillákat. Tekerjük fel.
7
Süssük aranybarnára 10-12 perc alatt.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4