Receptek Főételek Hal Lazacos-spenótos tekercs feta sajttal

Hozzávalók

500 g lazac

4 darab tortilla

150 g feta sajt

1 csipet

1 csipet bors

1 adag szerecsendió

1 kanál olívaolaj

1 kanál citromlé

A mártáshoz:

180 g tejföl

1 kanál citromlé

1 kanál kapor

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

2

A tortillákat kenjük ki olajjal.

3

Szedjük 4 darabra a lazacot, sózzuk meg, öntsünk rá citromlevet.

4

Villával törjük össze a feta sajtot, keverjük össze a spenóttal. Adjunk hozzá egy pici sót és borsot.

5

Tegyük a lazacot a tortillára.

6

A spenótos-sajtos keveréket osszuk 4 részre és töltsük meg vele a tortillákat. Tekerjük fel.

7

Süssük aranybarnára 10-12 perc alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4