Receptek Desszertek Sütést igénylő Laza, gyümölcsös gesztenyepüré

Hozzávalók

3 dl tejszín

30 dkg gesztenyemassza

4 darab narancs

2 marék ribizli

Leírás

A tejszínt habbá verjük. A gyümölcsöket megmossuk és a narancsot felaprítjuk. A gesztenyemasszát lereszeljük, finomra. Jöhet a rétegelés a poharakba. Alulra kerül a narancs, rá tejszínhab, majd a gesztenyepüré. Erre mehet a ribizli, majd a maradék tejszínhab.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4