Hozzávalók

20 dkg keserű csoki

10 dkg vaj

4 darab tojás

4 dkg porcukor

1 csipet

4 kanál liszt

1 kávéskanál vérnarancs aroma

1 adag porcukor

Elkészítés

1

A sütőt 200˚C-ra előmelegítjük. Kivajazzuk és kilisztezzük a sütőformákat.

2

A csokoládét darabokra törjük, és vízgőz felett összeolvasztjuk a vajjal. Sima, fényes masszává keverjük.

3

A tojásokat egy tálban simára keverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a lisztet.

4

Ehhez a keverékhez adjuk az olvadt csokoládét (ne legyen forró) és a narancs aromát, majd ismét simára keverjük.

5

A masszát a formákba simítjük, és 8 percig sütjük.

6

A kész süteményeket kivesszük a sütőből. 1-2 perc pihentetés után tányérokra tesszük, és porcukorral megszórjuk a tetejüket. Melegen tálaljuk.

Tesco Magazin / 2019. TÉL
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4