Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőt 200˚C-ra előmelegítjük. Kivajazzuk és kilisztezzük a sütőformákat.
A csokoládét darabokra törjük, és vízgőz felett összeolvasztjuk a vajjal. Sima, fényes masszává keverjük.
A tojásokat egy tálban simára keverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a lisztet.
Ehhez a keverékhez adjuk az olvadt csokoládét (ne legyen forró) és a narancs aromát, majd ismét simára keverjük.
A masszát a formákba simítjük, és 8 percig sütjük.
A kész süteményeket kivesszük a sütőből. 1-2 perc pihentetés után tányérokra tesszük, és porcukorral megszórjuk a tetejüket. Melegen tálaljuk.