Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az élesztőt kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáöntjük a kefirt, a tojásokat és a tej felét. Gyúrni kezdjük, és a maradék tejből csak annyit adjunk hozzá, hogy egy képlékeny tésztát kapjunk. Liszttől függ, hogy menyi tejet vesz fel. Kellemesen formázható állagúnak kell lennie. Egy megfelelő nagyságú (a tészta két és félszereresét, mert nőni fog), erősebb nylontasakot kiolajozunk, és belerakjuk a tésztát. Lezárjuk, és hűtőbe rakjuk. 1 óra múlva, süthetjük az elsőt. Egy hétig áll el. Nem vicc, 1 hétig nagyon vígan el van. Olajos kézzel, ízlés szerinti nagyságú darabokat csípünk ki, lángosokat formálunk, és forró olajban kisütjük. Azon melegében tálaljuk. Kínálhatjuk natúr, fokhagymásan, tejfölösen, sajttal, lekvárral, káposztával stb.. Bármilyen formában megörvendezteti a lángost kedvelőket.