Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
70 dkg liszt
1 l tej
2 tasak vaníliás cukor
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
25 dkg porcukor
Leírás
Előveszünk egy lábast és pici hideg vizet teszünk az aljára, hogy később oda ne ragadjon. Beletesszük a tejet és felforraljuk. Ha már kezd forrni, akkor forrás közben, lassan szórjuk hozzá a lisztet és közben keverjük. Beletesszük előtte a 10 dkg porcukrot és a vaníliás cukrot. Ha már olyan sűrű a tészta, hogy formálható, akkor levesszük és hűlni hagyjuk. Ha hígnak találnánk, akkor még lisztet tehetünk hozzá. Közben feltesszük a bő olajat melegedni. A kihűlt tésztát, kanál segítségével szaggatjuk az olajba. Ha szép pirosra sült, akkor porcukorban megforgatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4