Receptek Desszertek Sütést igénylő Kürtöskalács citromhéjjal

Hozzávalók

50 dkg liszt

2,5 dl tej

1 tasak vaníliás cukor

2 kanál cukor

1 darab tojás sárgája

10 dkg margarin

1 tasak élesztő (szárított)

1 darab citrom héja

Leírás

A szokásos módon dagasztani, keleszteni, majd kinyújtani. 2-3 cm-es csíkokat vágni és feltekerni a formára. Sütés után, a maradék tojásfehérjét egy evőkanál tejjel elkevertem, ezzel lekentem a kalácsokat és fahéjas kristálycukorral beszórtam.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4