Receptek Desszertek Sütést igénylő Kürtöskalács citromhéjjal
Hozzávalók
50 dkg liszt
2,5 dl tej
1 tasak vaníliás cukor
2 kanál cukor
1 darab tojás sárgája
10 dkg margarin
1 tasak élesztő (szárított)
1 darab citrom héja
Leírás
A szokásos módon dagasztani, keleszteni, majd kinyújtani. 2-3 cm-es csíkokat vágni és feltekerni a formára. Sütés után, a maradék tojásfehérjét egy evőkanál tejjel elkevertem, ezzel lekentem a kalácsokat és fahéjas kristálycukorral beszórtam.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4