Receptek Levesek Krémleves angol zellerből

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só (a kenéshez)

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 darab leveskocka

1 darab zeller (angol)

1 csipet szerecsendió

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A zellert felaprítjuk és az olajon, kis vízzel, fedő alatt megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, kicsit megpirítjuk, apránként felöntjük vízzel, vagy a húsleveslével. Fűszerezzük ízlés szerint, öntsük fel a tejszínnel, kicsit forraljuk össze és közben botmixerrel krémesre keverjük. Az apróra vágott petrezselymet a végén szórjuk bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4