Receptek Levesek Krémes céklaleves

Hozzávalók

1 darab cékla

2 kanál liszt

150 ml főzőkrém

2 darab tojás

1 kevés tejföl

1 kevés víz (vagy alaplé)

1 kevés olaj

1 kevés kapor

1 kevés só és bors

Elkészítés

1

Reszeljük le a céklát, egy kis olajban süssük meg, majd ízesítsük sóval, borssal.

2

Öntsünk rá egy kis vizet vagy alaplevet és főzzük meg.

3

Botmixerrel dolgozzuk pépesre a céklát, majd főzzük tovább.

4

Keverjük össze a tejfölt és a lisztet, öntsük a céklához és főzzük össze az egészet.

5

Adjuk hozzá a kaport.

6

Tálaljuk a levest tejföllel és keményre főtt tojással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4