Receptek Levesek Krémes céklaleves
Hozzávalók
1 darab cékla
2 kanál liszt
150 ml főzőkrém
2 darab tojás
1 kevés tejföl
1 kevés víz (vagy alaplé)
1 kevés olaj
1 kevés kapor
1 kevés só és bors
Elkészítés
1
Reszeljük le a céklát, egy kis olajban süssük meg, majd ízesítsük sóval, borssal.
2
Öntsünk rá egy kis vizet vagy alaplevet és főzzük meg.
3
Botmixerrel dolgozzuk pépesre a céklát, majd főzzük tovább.
4
Keverjük össze a tejfölt és a lisztet, öntsük a céklához és főzzük össze az egészet.
5
Adjuk hozzá a kaport.
6
Tálaljuk a levest tejföllel és keményre főtt tojással.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4