Hozzávalók
5 dkg cukor
2 szelet citrom
2,5 dl tejszín
2 darab tojás sárgája
15 g zselatin
30 dkg mascarpone
150 ml joghurt
1 dl gyümölcs
Leírás
Egy kis lábosban, áztassuk be a zselatint, 3 ek vízbe. A tojássárgáját a cukorral, jól összekeverjük. A joghurtot és a sajtkrémet keverjük bele a tojásos cukorba. Lassú tűzön, olvasszuk fel a zselatint, majd keverjük bele a masszába. Verjük kemény habbá a tejszínt, majd óvatosan keverjük a masszába. Tegyük külön desszertes tálkákba, majd pihentessük. Öntsünk rá gyümölcsöntetet. Díszítsük tejszínhabbal, citromszeletekkel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4