Receptek Főételek Húsos ételek Kolozsvári rakott káposzta
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl tejföl
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
20 dkg rizs
1 csipet majoranna
1 csipet babérlevél
1 csipet pirospaprika
1 csipet ételízesítő
35 dkg darált hús
60 dkg savanyú káposzta
10 dkg kolbász
Leírás
Az edény aljára olajat teszünk, majd megmelegítjük. Beleteszünk apró káposztát, majd fedő alatt sárgára és puhára pároljuk. A rizst megfőzzük. A darált húst addig pároljuk sóval és borssal, amíg el nem fövi a saját levét. A rizst összekeverjük a darált hússal. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal. Soronként rakjuk le a párolt káposztát, a darált húst és a vékony karikára vágott, füstölt kolbászt. Ezeket a sorokat megismételjük, kétszer-háromszor. A tetejét tejföllel leöntve, előmelegített sütőben, 15 percig sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4