Receptek Levesek Kolbászos lencseleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 kanál liszt

2 darab sárgarépa

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

2 darab babérlevél

0,3 kg lencse

1 kanál pirospaprika

1 szál kolbász (füstölt)

Leírás

A lencsét beáztatjuk előző este.Leszűrjük és hideg vízbe feltesszük főnni.Babérlevéllel,sóval és borssal. Ha már puhul mehet bele a darabokra vágott kolbász és 10 percig főzzük. Majd beletesszük a kis darabokra vágott sárgarépát, a paprikát, és ízlés szerint sózzuk.Kevés olajat melegítünk és beletesszük a fűszerpaprikát,elkeverjük majd a leveshez adjuk. Ha megfőtt a lencse, hozzáadjuk a habarást(liszt+víz simára keverve) és ízlés szerint tejölt és tejszínt. Miután mindez összefőtt, hozzáadjuk a petrezselyem levelet és egy fedővel lefedjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4