Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kg Tesco Finest San Marzano paradicsom
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kg paprika
2 fej hagyma
1 kanál pirospaprika
5 dkg szalonna (+ a töltelékhez)
1 szál kolbász
Leírás
A hagymát megtisztítjuk, majd kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és felkockázzuk. A paprikát megmossuk és ízlés szerint karikára, vagy szeletekre vágjuk. Az olajon (kiolvasztott szalonnazsíron), üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ha kicsit összerottyant az alap, beletesszük a karikákra vágott kolbászt, sózzuk, majd hozzáadjuk a paprikát. Fedő alatt, közepes hőfokon, készre pároljuk. A végén, szükség szerint, még utánaízesítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4