Hozzávalók
1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
4 fej vöröshagyma
15 dkg füstölt szalonna
1 ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kg paprika
1 darab hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
1 szál kolbász
Leírás
Előkészítés: A paprikát kicsumázzuk és a paradicsommal együtt felkarikázzuk. A vöröshagymákat megtisztítjuk és először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát apró kockákra, a kolbászt karikákra vágjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk és megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a paprikát, pár percig pároljuk, majd rátesszük a paradicsomot, megszórjuk a pirospaprikával, sózzuk és 25-30 percig pároljuk. Beletesszük a kolbászt, hagyjuk 5-6 percig együtt párolódni, majd levesszük a tűzről. Friss kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4