Receptek Főételek Húsos ételek Kolbásszal töltött sült hús
Hozzávalók
500 g darált hús (sertés és marha)
200 g kolbász
1 darab tojás
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kevés só és bors
1 kevés zsír (vagy olaj)
Elkészítés
1
Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát pedig zúzzuk össze.
2
Keverjük össze a darált hússal.
3
Adjuk hozzá a tojást, ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.
4
Kenjük ki zsírral vagy olajjal a jénai tálat. Oszlassuk el benne a darált hús felét.
5
Tegyük a közepére a kolbászt.
6
Takarjuk le a darált húsos massza másik felével. Süssük 200 °C-on kb. 45-60 percig. Hagyjuk kicsit hűlni, végül vegyük ki a tálból és tálaljuk szeletelve, főtt burgonyával és zöldségsalátával.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4