Receptek Főételek Húsos ételek Kolbásszal töltött sült hús

Hozzávalók

500 g darált sertéshús (sertés és marha)
200 g parasztkolbász
1 darab tojás
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kevés
1 kevés zsír (vagy olaj)

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát pedig zúzzuk össze.

2

Keverjük össze a darált hússal.

3

Adjuk hozzá a tojást, ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.

4

Kenjük ki zsírral vagy olajjal a jénai tálat. Oszlassuk el benne a darált hús felét.

5

Tegyük a közepére a kolbászt.

6

Takarjuk le a darált húsos massza másik felével. Süssük 200 °C-on kb. 45-60 percig. Hagyjuk kicsit hűlni, végül vegyük ki a tálból és tálaljuk szeletelve, főtt burgonyával és zöldségsalátával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4