Hozzávalók
3 csomag vaníliás cukor
25 dkg túró
3 darab citrom
3 dl tejszín
3 kanál joghurt
10 dkg kókuszreszelék
3 kanál méz
1 csomag zselatinlap
1 cl szörp
Leírás
A zselatint beáztatjuk langyos vízbe. A tejszínt elkezdjük habbá verni. Ha félig már megkeményedett, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, mézet, vaníliás cukrot. Alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a túrót, a joghurtot és a zselatint. Lassan összedolgozzuk. Egy háztartási fóliával, vagy alufóliával ellátott formába rakjuk és 2-3 órán keresztül dermesztjük. Tálalás előtt, a megmaradt zselatint felfőzzük a szörppel és a mousse alá öntjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4