Hozzávalók
1 kanál kakaó
25 dkg porcukor
1 tk citromlé
20 dkg Rama
40 dkg kókuszreszelék
1 üveg magozott meggybefőtt
40 dkg darált keksz
Leírás
Este a meggybefőttet lecsöpögtetük és lezárható műanyag dobozba tesszük a meggyeket, rumot öntünk rá, annyit, hogy elfedje. Hűtőbe tesszük. Másnap egy nagy tálba öntjük a kekszport, rászitáljuk a kakaót és a porcukrot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Kézzel beledolgozzuk a megpuhított margarint. Hozzáöntjük a tejet és a lekvárt, folyamatosan gyúrjuk kézzel. Elővesszük a rumba áztatott meggyet, a rumból 6 evőkanálnyit a masszába keverünk. Minél vékonyabb korongot nyomunk a masszából, közepébe egy vagy egy fél meggyet helyezünk és beborítjuk. Kókuszreszelékbe forgatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4