Receptek Desszertek Sütés nélküli Kocsonyázott gyümölcsök

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
3 dl víz
10 dkg kristálycukor
1 dl édes fehérbor
40 dkg szilva
1 tasak zselatinlap
40 dkg fehér szőlő
40 dkg nektarin

Leírás

A gyümölcsöket mossuk meg, és tetszőleges daraboljuk fel. Rakjuk bele abba a tálkába, amibe majd tálalni szeretnénk. A vizet forraljuk fel, a borral és cukorral. Ha forr, rakjuk bele a zselatint, majd keverjük, míg feloldódik és visszaforr. Öntsük a gyümölcsökre a langyos zselatint, és hagyjuk megdermedni. Rakjuk hűtőbe. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4