Receptek Előételek Hideg előételek Kenyérrudacskák friss krémsajttal
Hozzávalók
120 g liszt
120 g krémsajt
80 g vaj
1 darab tojás
kömény, szezámmag
Elkészítés
 alt=
1
Keverjük össze a sajtot az olvasztott vajjal és egy kis sóval. A legjobb, ha a kezünket használjuk botmixer helyett.
 alt=
2
Hagyjuk állni a hűtőben 30 percig.
 alt=
3
Nyújtsuk ki a tésztát, majd szeleteljük csíkokra.
 alt=
4
Kenjünk nyers tojásfehérjét a csíkokra, szórjuk meg szezám- vagy köménymaggal.
 alt=
5
Előmelegített 180 fokos sütőben körülbelül 15 perc alatt elkészül.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4