Receptek Előételek Meleg előételek Kenyérben sült fondü
Hozzávalók
1 egész kenyér
100 g reszelt parmezán
100 g reszelt sajt
100 g reszelt mozzarella sajt
200 ml főzőkrém
150 g bacon
1 darab paprika
3 szál újhagyma
1 adag szárított oregánó
1 csipet
1 kanál olívaolaj
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Vágjuk le a kenyér tetejét.
2
Óvatosan szedjük ki a kenyér belsejét és vágjuk kisebb darabokra.
3
Vágjuk kockára a bacont és süssük aranybarnára 5-7 perc alatt. Tegyük egy kisebb tálba, a zsírját hagyjuk a serpenyőben.
4
Kockázzuk fel a hagymát és a paprikát.
5
Keverjük össze egy nagyobb tálban a főzőkrémet és a sajtokat.
6
Adjuk hozzá a hagymát, bacont, paprikát, egy csipet sót és oregánót. Jól keverjük össze.
7
Tegyük a kenyeret sütőpapírral bélelt tepsire. A bacon megmaradt zsírjával kenjük meg a kenyeret kívül-belül.
8
Süssük 25 percig, majd öntsük rá a sajtot. A kenyérdarabokra öntsünk olívaolajat és szórjuk meg oregánóval.
9
Tegyük a kenyérdarabokat a kenyér belsejébe, majd tegyük vissza az egész kenyeret sülni 10-15 percre.
10
Hagyjuk kihűlni, végül tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4