Receptek Főételek Tészta Kelkáposztás carbonara spagetti
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 csomag spagetti
15 dkg sonka
5 dkg vaj
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
2 dl tejszín
1 marék reszelt parmezán
2 darab tojás sárgája
10 dkg bacon
1 csipet szerecsendió
1 fej kelkáposzta
Leírás
A húsféléket 3-4 mm-es csíkokra vágjuk és olvasztott margarinon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott kelkáposztát és tovább pároljuk. Ha kész, megszórjuk a liszttel, ismét lepirítjuk, majd állandó kevergetés mellett, hozzáöntjük a tejszínt. Kevés szerecsendióval, frissen őrölt fehérborssal, sóval ízesítjük. Mindeközben, sós vízben kifőzzük a tésztát. A kész tésztát leöblítjük, jól leszűrjük és összeforgatjuk a már enyhén besűrűsödött szósszal. A tojássárgáját, közvetlenül a tálalás előtt adjuk a tésztához, összeforgatjuk, majd azonnal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4