Receptek Levesek Kelkáposztafőzelék háziasan
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál liszt
1 gerezd fokhagyma
4 darab burgonya
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet majoranna
1 csipet őrölt kömény
1 kanál pirospaprika
1 csipet ételízesítő
100 dkg kelkáposzta
Leírás
A kelkáposztát kettévágjuk, majd a torzsáját kivesszük, és leveleit laskára vágjuk. A burgonyát kockára vágjuk. Annyi sós, köménymagos vízben tesszük fel főni, amennyi ellepi, beletesszük a füstölt kockát is. Világos rántást készítünk, amibe a tűzről félrehúzva, beletesszük a pirospaprikát, borsot, belenyomjuk a fokhagymát. Kevés vízzel felengedve, a félig főtt főzelékhez öntjük. Még 20 percet főzzük, néhányszor megkeverve.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4