Receptek Gyerekmenü Főételek Kelkáposzta főzelék
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
40 dkg liszt
4 gerezd fokhagyma
1 darab vöröshagyma
20 dkg burgonya
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kg kelkáposzta
Leírás
A kelkáposztát megmossuk, a leveleit cikkere vágjuk, majd 1500 ml sós, forró vízbe rakjuk. A krumplit felkockázzuk és ezt is a vízbe tesszük, valamint beletesszük a majoránnát, a köménymag és a fokhagyma felét. A lisztet olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, köményt, fokhagymát, majd egy darabig fonnyasztjuk. Megszórjuk pirospaprikával, simára keverjük egy kevés vízzel, majd apránként hozzáadjuk a kelkáposztához. Jól összeforraljuk, ha szükséges, utánfűszerezzük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4