Receptek Levesek Kelbimbó leves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dkg liszt
2 dl tejföl
4 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
5 dkg szalonna (húsos)
50 dkg kelbimbó
Leírás
A vaj felén, kiolvasztjuk az apró kockára vágott szalonnát és néhány percig együtt pirítjuk a kelbimbóval. Ráöntünk 1,2 liter csontlevest és ízlés szerint fűszerezzük. Amikor a kelbimbó megpuhult, a maradék vajból és lisztből világos rántást készítünk és besűrítjük vele a levest. Tálalás előtt, hozzákeverjük a tejfölt is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4