Receptek Saláták Kedvenc francia salátám
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
40 dkg burgonya
1 csipet citrom leve
10 dkg alma
1 tubus majonéz
30 adag sárgarépa
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 kk porcukor
1 pohár 20%-os tejföl
10 dkg ecetes uborka
20 dkg zöldborsó
20 dkg fehérrépa
Leírás
A tejfölt a majonézzel összekeverjük. Belekeverjük a mustárt, cukrot, a csipetnyi sót és fehérborsot. Nyomunk bele egy kis citrom levet. Ezeket jól összekeverjük. Így meg is lesz a tartár mártásunk. Kifőzzük a zöldségeket, delikátos vízben (krumplit, répát, zöldséget, borsót). Amíg ezek megfőnek és kihűlnek, addig belekeverjük a tartárba az apróra vágott savanyú uborkát és almát. Mikor kihűlt a megfőzött zöldség, apró kockákra vágjuk a krumplit, répát, zöldséget és a borsóval együtt belekeverjük a tartárunkba. Kész is vagyunk. Betesszük a hűtőbe. Két napig fogyasztható.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4