Receptek Saláták Kedvenc francia salátám

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
40 dkg burgonya
1 csipet citrom
10 dkg alma
1 tubus majonéz
30 dkg sárgarépa
2 kanál mustár
1 kk porcukor
1 pohár tejföl
10 dkg csemegeuborka
20 dkg zöldborsó
20 dkg fehérrépa

Leírás

A tejfölt a majonézzel összekeverjük. Belekeverjük a mustárt, cukrot, a csipetnyi sót és fehérborsot. Nyomunk bele egy kis citrom levet. Ezeket jól összekeverjük. Így meg is lesz a tartár mártásunk. Kifőzzük a zöldségeket, delikátos vízben (krumplit, répát, zöldséget, borsót). Amíg ezek megfőnek és kihűlnek, addig belekeverjük a tartárba az apróra vágott savanyú uborkát és almát. Mikor kihűlt a megfőzött zöldség, apró kockákra vágjuk a krumplit, répát, zöldséget és a borsóval együtt belekeverjük a tartárunkba. Kész is vagyunk. Betesszük a hűtőbe. Két napig fogyasztható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4