Receptek Desszertek Sütés nélküli Kecskeméti barackfagylalt

Hozzávalók

3 dl tej

5 dl tejszín

4 darab tojás sárgája

15 dkg porcukor

5 dkg mandula

15 dkg baracklekvár

½ dl pálinka

Leírás

Fogunk egy tálat, beletesszük a tojássárgájákat, majd összekeverjük a cukorral és a felforralt tejjel. Ha kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről, majd ha kissé kihűlt, beletesszük a lekvárt és a mandulát. Így leturmixoljuk, majd belefolyatjuk a pálinkát és a tejszínt. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a fagylaltgépbe tesszük, és lefagyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4