Receptek Desszertek Sütés nélküli Kecskeméti barackfagylalt
Hozzávalók
3 dl tej
5 dl tejszín
4 darab tojás sárgája
15 dkg porcukor
5 dkg mandula
15 dkg baracklekvár
½ dl pálinka
Leírás
Fogunk egy tálat, beletesszük a tojássárgájákat, majd összekeverjük a cukorral és a felforralt tejjel. Ha kellően besűrűsödött, levesszük a tűzről, majd ha kissé kihűlt, beletesszük a lekvárt és a mandulát. Így leturmixoljuk, majd belefolyatjuk a pálinkát és a tejszínt. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a fagylaltgépbe tesszük, és lefagyasztjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4