Receptek Levesek Karfiolleves

Hozzávalók

5 dkg liszt

1 dl tej

4 dkg zsír

1 csokor petrezselyem

1 csomag vegyes zöldség

50 dkg karfiol

1,5 l csontleves (vagy víz)

Leírás

A jól megmosott (kiáztatott) karfiolt bontsd rózsáira, s a csontlében (ha nincs, akkor sós vízben) főzd puhára. Közben a zsírral, a liszttel és a finomra vágott petrezselyemmel készíts világos rántást, s azt add a leveshez. Öntsd hozzá a tejet, jól forrald össze, s ha még szükséges, sózd és borsozd. (A levest olykor belefőzött galuskával dúsítva kínáljuk.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4