Receptek Levesek Karfiol krémleves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
1 csipet kakukkfű
1 darab babérlevél
1 pár zeller
1 fej karfiol
1 csipet snidling
1 l alaplé
Leírás
Az apróra vágott hagymát és a felszeletelt zellerszárakat vajon, néhány percig pároljuk. Hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a babérleveleket, a kakukkfüvet, mustárt és felöntjük a csirke alaplével. Felforraljuk és alacsonyabbra véve a lángot, addig főzzük, míg a karfiol megpuhul. Botmixer segítségével pépesítjük, hozzáadjuk a tejfölt, majd sóval és borssal ízesítjük. Végül újra felforraljuk a levest, majd azonnal tálaljuk: Tányérokba merjük és levesgyönggyel tálaljuk. Keverhetünk bele, finomra vágott snidlinget.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4