Receptek Levesek Karfiol krémleves fekete borssal

Hozzávalók

2 kanál liszt

12 gerezd fokhagyma

1 darab vöröshagyma

2 kanál vaj

2,5 dl tejszín

1 kanál citromlé

3 l húsleves

2 csipet szerecsendió (őrölt)

1 fej karfiol

Leírás

Az apróra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre sütjük, hozzáadjuk az összedarabolt fokhagymát, rövid ideig együtt pároljuk.Rádobjuk a karfiolt. A lisztet belekeverjük, lepirítjuk. A húslevest és a tejszínt hozzáadjuk, lefedve közepes tűzön 20 percig főzzük (vigyázat könnyen kifut). A kész levest simára turmixoljuk, a fűszerekkel ízesítjük. Sajtos pirítóssal vagy pirított kenyérkockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4