Receptek Levesek Karalábéleves zöldborsóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab sárgarépa
1 dl tejszín
1 darab húsleveskocka
15 dkg zöldborsó
3 darab karalábé
1 kanál finomliszt

Leírás

A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük őket. 1 liter sózott, borsozott, vegetázott vízbe tesszük és puhára főzzük. A lisztből habarást csinálunk és behabarjuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Aki szereti, főzzön bele levestésztát is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4