Receptek Levesek Karalábé leves
Hozzávalók
6 dkg liszt
1,5 l víz
1 fej hagyma
4 dkg zsír
1 csokor petrezselyem
1 csomag vegyes zöldség
60 dkg karalábé
Leírás
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd a meghámozott és kis kockákra aprított karalábét és vegye zöldséget rádobjuk. Ha egy kicsit pirult, ráöntjük a vizet, és puhára főzzük. Közben a zsírral, a liszttel és a petrezselyemmel világos rántást készítünk és hozzáadjuk a leveshez. Összeforraljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4