Receptek Levesek Karalábé krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab burgonya

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 dl tejszín

1 fej hagyma

1 csipet ételízesítő

40 dkg karalábé

3 kanál átszitált liszt

1 kanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Leírás

A hagymát dinszteljük meg, majd szórjuk rá az apróra vágott karalábét és burgonyát. Fűszerezzük és pároljuk meg. Ha félig megpárolódott, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel. Főzzük puhára, majd turmixoljuk le, és kevés tejszínnel dúsítsuk. Pirítóssal, vagy levesgyönggyel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4