Receptek Főételek Húsos ételek Karajszeletek almás párolt káposztával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg kristálycukor
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab alma
1 fej lilahagyma
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt kömény
8 szelet sertéskaraj

Leírás

A káposztát vágjuk csíkokra, és sózzuk le. A cukrot karamellizáljuk, és rakjuk rá a gerezdekre vágott almát. Erre szórjuk rá a káposztát, és fedő alatt pároljuk meg. Alaposan fűszerezzük közben. A karajszeletet sózzuk, és kevés olajon, mindkét oldalát süssük meg. Tálaláskor, a karajszeletek mellé tegyük a fűszeres káposztát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4