Receptek Desszertek Sütést igénylő Karácsonyi mézeskalács

Hozzávalók

1 egész tojás
50 dkg finomliszt
15 dkg porcukor
kávéskanál szódabikarbóna
dl méz
1 csomag mézeskalács fűszerkeverék
5 dkg margarin

Leírás

A megolvasztott mézet és a margarint elkeverjük a porcukorral, a tojással és a fűszerkeverékkel. A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával, majd apránként adagoljuk, a mézes keverékhez. Az elkészült tésztát hűtőben, 6-7 órát állni hagyjuk. Hűtés után, fél cm vastagra nyújtjuk, és karácsonyi formákkal kiszaggatjuk. 180 fokos, előmelegített sütőben, aranybarnára sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4