Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-zöldbabos pulyka
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
1 fej hagyma
1 csipet ételízesítő
60 dkg pulykamell
1 marék kapor
30 dkg bab
2 kanál átszitált liszt
2 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
A pulykát vágjuk apró darabokra. A hagymát is aprítsuk fel finomra, és vajon futtassuk meg. Erre rakjuk rá a pulykamellet, és pároljuk meg. Közben a babot forrázzuk le, majd rakjuk rá a pulykamellre, és pirítsuk össze. Fűszerezzük alaposan, és szórjuk meg liszttel. Engedjük fel vízzel, forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk. A végén, adjuk hozzá a finomra vágott kaprot.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4