Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-tejszínes pacal
Hozzávalók
1 kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg liszt
2 gerezd fokhagyma
15 dkg vaj
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 kk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
2 fej hagyma
1 mk majoranna
1 kanál citromlé
1 csokor petrezselyem
1 marék kapor
2 kg pacal
Leírás
A pacalt vágjuk csíkokra, és fűszeres lében főzzük puhára, majd szűrjük le (2.5 óra). Vajon futtassuk meg a leszűrt pacalt, majd szórjuk meg kaporral és liszttel. Engedjük fel vízzel és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. Köretnek burgonya illik mellé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4