Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-tejszínes pacal

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
10 dkg finomliszt
2 gerezd fokhagyma
15 dkg vaj
2 kanál étolaj
1 kk őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 fej vöröshagyma
1 mk szárított majoranna
1 kanál citromlé
1 csokor friss petrezselyem
1 marék friss kapor
2 kg pacal

Leírás

A pacalt vágjuk csíkokra, és fűszeres lében főzzük puhára, majd szűrjük le (2.5 óra). Vajon futtassuk meg a leszűrt pacalt, majd szórjuk meg kaporral és liszttel. Engedjük fel vízzel és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. Köretnek burgonya illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4