Hozzávalók
½ kh Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
½ kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
2 kk kapor
60 dkg pulykacomb
2 kanál átszitált liszt
Leírás
A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst és fűszerezzük sóval, borssal és kaporral. A lisztet, vagy keményítőt simára keverjük a tejszínnel és hozzáadjuk a húshoz. Újra hagyjuk felforrni és még 5 percig főzzük
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4