Receptek Főételek Hal Kapros lazacfilé
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 dl tej
2 gerezd fokhagyma
2 kg burgonya
10 dkg vaj
1 kanál kapor
1 kg lazac
Leírás
A halat sózd meg ízlésed szerint, majd szórj rá némi borsot. A vajat olvaszd fel egy serpenyőben. Add hozzá a kisebb darabokra vágott fokhagymát és fektesd bele a halfilét. Süsd készre, majd szórd meg kaporral és tedd félre. A burgonyát főzd puhára és törd át forró tejjel, majd vajjal habosítsd ki.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4