Receptek Főételek Hal Kapros lazac gnocchival
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
3 darab tojás sárgája
30 dkg cukkini (apróra vágva)
10 dkg reszelt sajt
1 kk kapor
80 dkg lazac
2 csomag gnocchi
Leírás
A lazacokat leszeleteljük és sózzuk, valamint kaporral megszórjuk. A gnocchit belerakjuk egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a cukkinit, a sajtot és felöntjük a tojássárgájával kikevert tejszínnel. Tetejére tesszük a lazacszeleteket. Előmelegített sütőben, 150 fokon, 40 percig sütjük és utána tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4